За всіма кордонами

За всім кордонами,
За всіма морями,
Ми були знайомими,
Ми були мостами.
 
За своє оточення
Спокій віддавали,
Тексти заморочені,
Передчуття навали...
 
Немає у тебе інших шляхів,
Крім втечі.
Це те, про що мрієш щовечора...
 
За всіма бажаннями,
За всіма вітрами,
За всіма коханнями,
За всіма словами...
 
За всіма натхненнями,
За всіма піснями,
За простими мріями
Є уривки драми.