Iз історії України

Iз історії України
Iз історії України
 
Спочатку була Україна
Вона була першопричина!
Ta Володимир Мономах
Сидiв на вищих поверхах.
 
Під прапором жовто-блакитним,
Всім мавпам та пoрнокопитним,
Украйна робила відсіч,
Бо мала Запорізьку Січ.
 
I Киев був всiм iншим Мати
I мав на те сертифiкати,
Усi балакали на мовi,
Аж вiд Aдеси до Айови.
 
А Зоя Палеолог
Була полiттехнолог,
То ж Юрiй Довголапий
Мав Мономаха -папу!
 
Потiм прийшли москалi,
В звiрячому оскалi,
Мичали, як корови,
Нам зiпсували мову.
 
Москальськая же мова,
Залежить вiд генома,
Що в цей сперматозоiд,
Втручався рептiлоид.
 
Отже, його звали Богданом,
Вiн був прихiльником корана,
Тому Переяславська Рада
Обрала цього кандiдата.
 
Iще Богдан вивчав талмуда,
Тому при ньом настала смута,
За що йому росiйський цар
Сплатив чималий гонорар
 
В Парижi вiн би був клошаром,
А тут рядився в шароварах.
Вiн для цара робив стриптiз,
I ще мав нахили до кіз.
 
А цар Петро спiткав Мазепу,
Та довго потiм чухав репу,
Навiщо щирий малорос,
Цару набрискав дiхлофос?
 
Великая Екатерина
Бажала завжди героїнa,
І ось з цієї-то причини,
Зажерла неньку-Україну.
 
Бо в Українi ж росли маки,
Та їх збирали гайдамаки,
Туда, після спільної ломки
Відряджений був князь Потьомкiн.
 
Цариця Катя та клеврети,
Зіжрали суверенітету,
Щоб Запорізькие козаки
Не збирали опійні маки.
 
Тарас Григорович Шевченко,
Це ж вам не Юля Тiмошенко,
Мав довгi вуса i Кобзар,
Його боявся руський Цар.
 
Верховний гетман Скоропадський
Вiн Ленiна тримав за лацкан,
I якби не Центральна Рада,
То припинив би клоунаду.
 
Верховний отаман Петлюра
Робив в Парижi манiкюра,
Та не дотримувавсь прайс-лiста,
Був закандичений чекістом.
 
А ще прикнокали Бандеру,
Він ворог був Эс-эс-эс-эру,
Йому тоді радянська влада
Відрядила дегенерата.
 
Бандеру перестрiв на розi,
I як затятий мафiозi,
Стриляв йому у потилицю,
Iз протитанковий рушницi
 
А в України президенти,
Усi на кшталт, iнтелiгенти,
Наприклад, Юля Тiмошенко,
Нардеп, красуня и спортсменка!
 
Зеленський - це антисеміт,
Жидо-бендерiвський наймiт,
Складав Адольфу дифірамб,
І пам;ятав увесь "Майн Кампф"
 
Тож Тимошенко звалась Юля,
Бо день народження в іюлі
А вiн звався Зеленський Вова,
Бо ворог був свободи слова.
 
Зеленський славу мав естета,
Та із коняки їв котлети,
Пив вечорами антифріз,
І в Україні ввів безвіз.
 
А ще ж був Порошенко Петя,
Що розгалуджував дiетy,
Ще виробляв цукерки "Рачки",
Та п;яний повзав на карачки.
 
Бо ж Порох, як Исус Христос,
Украйнi дарував Томос,
Тепер Украиїськая церква
Навiк жива, а руська вмерла.
 
 
Отрывок из героической поэмы "Ще не вмерла Украина!!!"