Вот тобі й на, Кіск, сырків.

Вот тобі й на, Кіск, сырків.
Жыд бо ж тобі ны схы3ть
 
Всё, блін! Хана, нехрысці!
Хватіт уж іздзевацц!
Іш, награділі ж сфежасцю!
Сырчыкы шэ но ж с пынька!
 
І вот прашло полчаса лі,
Как я атведал дражжак,
Вдруг заташніла ажны.
Хоть вродь бы й сільный Тігран.
 
І вот 3 дні ужэ маюсь.
І нікуда а ні шаг.
Шо ж бо робыты осталось.
Леч да й умірать.
 
А не хатіте нафік
Всю вашу эту вот дрань?
Не! Большэ хватіт мне какать
Біофіціды германск!
 
Всё-такі е шэ отвага,
Можэ, й ув діда Стрылка,
Шоб ны загле2ты дажэ
На вашы фсі тфарага.
 
Да, мы в деревне нормально
Завшэ пітаемсі каксь.
То фсунуть масла з жырамы,
То і шэ й хліб бы от мам.
 
Ейця нысуть гондэ ж качкы.
Куры й гындюшкы й гусятк.
Так шо, дружок, закаляйся,
Ёгом коль статы мечтав.
 
Ах, да сыйчас з Мотыкалый
Нінка прышэ табі яйк!
Да і сусідка во Танька
Козьява дасьць малачка.
 
Да, гэто ж Індія в нас,
Шо вам монаха уваж-т.
Вміе звоныты но влад
Прам ежедневно радня.
 
Ну, й я отвечу в7 враз.
Голос в мынэ е шэ хвайн.
Вжарыв ексь онь куркумаф
Да, хі, з лавром спакваля.
Ну, й ні ажогав гарляшк.
 
Чым жэ я лічуся в вамп?
Го! Так таблеткы шлэ матк!
Сотэр спасае, вода,
Пост да молітва свята.
Баджаны шэ успокайвають да светлый лік Сатья Сай