ХАЙ ВСЕ ЗОСТАНЕТЬСЯ, ЯК Є

ХАЙ ВСЕ ЗОСТАНЕТЬСЯ, ЯК Є
Хай все зостанеться, як є.
Твоє кохання - безнадія,
Моїх бажань далека мрія.
І далі кожному своє...
 
Тобі - дорога в майбуття,
Широкий простір зір безмежних,
Мені страждань за обережність
Вже вистачить на все життя.
 
Хай все зостанеться, як є.
Тобі - барвінкові світанки
І найсолодші сподіванки,
Що долю сам собі куєш.
 
Мені - лічити в смутку дні,
Іти шляхом своїм терновим -
Протореним уже, не новим,
Пісні співати мовчазні.
 
Хай все зостанеться, як є.
І пам'ятатиме альтанка
Розмови наші, обіцянки.
А далі - кожному своє.
 
11.12.2021.