Мала батьківщина

Попід Буг-рікою
Стежкою вузькою
Йду я до села
Там, де хати білі,
Як грайливі хвилі
Хлюпають тепла.
 
Де весною зранку
В рожевім серпанку
Яблуневий сад.
А у спеку літню
Під старим горіхом
Ти сховатись рад.
 
Де осіння днина
Дарує жоржини
Й груш медових смак.
І струнка берізка
Зустріча край лісу
В золоті уся.
 
Де зелен-барвінку
З-під пухкого снігу
Тягнуться листки.
Мала батьківщино,
Я до тебе лину
Завжди залюбки.
 
2019 р.