ТИ ВЖЕ ОДИН СЬОГОДНІ

Руслан Агоев - Разлука
 
Ловлю я погляди твої,
Сумні ,якісь холодні,
А навкруги шумлять гаї -
Ти вже один сьогодні.
 
Нестерпний біль ошаленів,
Зіщулюю долоні ,
А вітер плаче в далині -
Ти вже один сьогодні .
 
Без тебе , наче у пітьмі,
Загубленій , самотній.
Слова шикуються самі -
Ти вже один сьогодні !
 
 
Стихотворение о разлуке, одиночестве. И ветер со мной грустит.Печалька!