Праблемы гадавання (Проблемы воспитания)

Бацькі гадавалі з яе балярыну, 
дзед - касманаўтку.
Зусім не тую, 
як яна сама сябе пазыцыянуе, 
вегітарыянку, паэтку і ультраправую дэмакратку.

Верная колішняя жонка, 
будучая нашмат горшая.