Зі святістю Бога

Січневе Хрещення
Йде з благословенням,
Де чиста дорога
Зі святістю Бога!
 
Тож новиться врода,
Святкує природа
Таємним вслуханням
Життєве вінчання!
 
Вода кришталева
Так живить дерева
Всіх родів, щоб міцно
Тримались довічно!
 
Кристальні, щоб думки
Вливалися струмко
У світ ясний мрії,
Де гарні надії…
 
Щоб згинули виру
Всі лиха та хворі,
Людське життя з миром
Зросло на просторі…
 
Та вправне те весло,
Буттєвості човен,-
У сонячне несло,
Де ріг щастя повен!
 
Тож хай дзвенять дзвони,
Ті вісники давні,
Молитви, ікони
Дарують дні славні!
19.01.2022р.