ДУХМЯНИЙ МЕД

ДУХМЯНИЙ   МЕД
Над квітучим садом –
Дзвін гостей бджолиних,
Поруч із квітками –
Комах жовто-спинних.
 
Трударі літають
Від квітки до квітки,
І нектар збирають
Годувати діток.
 
В вулику самому
Він переробиться,
І медом до дому
До нас заявиться.