Здобудемо

Забудем минуле
Здобудемо волю
Та землю свою вбережем
Це наша країна
Така наша доля
Боротись, а наче помрем

Ми змушені жити
Боротись, терпіти
Ніхто це не зробить, крім нас
Зате у майбутньом
Все матимуть діти
І все у них буде гаразд

Розправимо крила
За нами є правда
Пора працювати
Поки маєш шанс

За волю нам треба боротись
За неї життя віддамо
Для того, щоб краще жилося
Та завжди усе в нас було
Я знаю, що ми переможем
Та краще ми будемо жити
Всевишній нам Бог допоможе