Забуте

Давно забуте майже все
Із памяті давно вже стерте
Усе неначе б не твоє
Та сердце в грудях поки бється
Неначе б все кудись минуло
Та все травою поросло
Так швидко все це промайнуло
Нічого наче б не було

Не памятаеш день, коли родився
Як виріс, та дорослим став
Коли і як тут оженився
Та як по світу тут блукав
Багато років пролетіло
Вже не повернуться назад
Та знаєш всеж-таки хотілось
Хоч трошечки про все згадать

І правду кажуть добрі люди
Що старість є твоя біда
Коли вона тобі не в радість
Мабуть пройшло твоє життя
Ти повертаєшся до неба
Звідки ти сюди прийшов
Нічого вже тобі не треба
Нічого тут ти не знайшов.