ВАРЕННЯ

ВАРЕННЯ
Ягоди у цукрі
Смачні, як цукерки,
Пухкають у тазі
Справжнім феєрверком.
 
Робить заготівлю
Мамо із малини,
Розливає в банки,
Я – з’їдаю піну.
 
Пінка на варенні –
Бульбашна, пухната,
Смачна і солодка,
І легка, як вата.