БУДІВЕЛЬНИКИ

БУДІВЕЛЬНИКИ
Камінь на камінь,
До цегли цеглина,
Місто будуємо
Ми в Україні.
 
Хутко робота
Будівель кипить,
Будматеріали
Підвозять щомить.
 
Ще б підняли
На етаж догори,
Розчин машини
Нам не підвезли.
 
Петрик – водій
Як рівчак проїжджав,
Колесо там
На машині зламав.