Где жэ это всё узнаты.

Где жэ это всё узнаты.
Ну, про шчасце самэ главнэ
 
Отцвелі моі ромашкі
С голубымі васількамі!
І закончылася радость.
І конец, наверно, сказке.
 
Шо ж вона прыснылаась раптом…
Да шэ й хвать яе за й талій!
Да, бо віжу в кажный кралі
Вуж святую тую тяпку.
 
А вона шэь й с кымся радом!
Гороскоп свій, кажэ, знать бы-к.
А то во: зном прыставае
Той агарок, шо кахда-то.
 
Ах, вага жэ я якая!
Й на 3 буквы можна слаты ш!
Бо всадылы с пару градок
Да ны с тымы буракамы.
 
Ій попэрлася ватага
Дэсь кудася погадаты.
Вот і взневся ваш Хотабыч
Снова млодым дывным парнем.
 
Лытымо!.. І рыхтык нада
На во гэтым і вжэ й встаты!
Значыть, мы побачыв статок,
Шо пасэцця влад ув Батька.
 
Бытто я й ны відав навыть
Чысла й буквы тараканьі.
Ведь 7ёрка і 5ёрка
Гэ ужэ й покосыть травы!
 
Шэ колысь сказав наравцы:
Да, кохаю. Да вот жалко,
Шо ны выйдэ ныц з рукамы,
Шо ны тэе всэ хватають.
 
Да, сыділы дэсь уж разом!..
Так случылося по кармы.
Да в карманы нет уж цяцькы,
Шоб з вавёрко забавлятысь.