Naprzeciwko

Tylko miłość między nami,
Jak jezioro w ciemnym lesie.
Do pływania łódkę mamy
Żeby kochać i żyć w szczęściu.
 
Kocham mocno, ale nie tych-
Stoją z nami tam na brzegach
Naprzeciwko. W niepożądkach
Wzszystko jest w zmęczonych rękach.