"Вітрило біле наодинці" Галина Украйна, Пародия " Фаллос одинокий"

"Вітрило біле наодинці" Галина Украйна, Пародия " Фаллос одинокий"
"Вітрило біле наодинці" Галина Украйна, Пародия " Фаллос одинокий"
УПП
Исходник
 
Вітрило біле наодинці
У імлі моря-голубінь!..
А що там в панстві ген далекім,
Що кинуто в краю ріднім?
 
А хвилі грають - вітер свище,
І щогла гнеться, і скрипить …
На жаль! Воно не щастя волить
І не від щастячка біжить!
 
Потік під ним світліш блакиті,
Промінчик сонечка над ним,
Воно смуттєве, хоче бурю,
Лад буцімто у ній і мир!
 
 
Пародия " Фаллос одинокий"
 
Белеет фаллос одинокий,
К нему стремятся голубцы.
Зачем же ты, о рок жестокий
На сердце делаешь рубцы?
 
И Галя к фаллосу стремилась,
Хотя она не голубец,
Она у Кащенко лечилась,
И очень любит леденец.
 
Ещё она наелась дури,
Как только кончился запой.
И в ЛермонтОве ищет бури,
И бред несёт она тупой.