43 - СУМУЮ...

43 - СУМУЮ...
* * *
 
 
 
Немає вже моєї мами,
Вона зійшла в свій небосвіт,
Але завжди зі мною, з нами,
Її усмішка – дивоцвіт.
 
Вона щодня хвилює серце,
Тому весь час воно болить.
Сумує мамине віконце,
Слізьми природа дощовить.
 
Ой, де ж ти мамо моя рідна,
Красуне ніжна, чарівна.
Приходь у сни мої, жадана,
У осінь теплу, як весна.
 
Твоє велике серце палке
Мою ще душу зігріва,
Воно, як небо світлооке,
Під сонцем лагідно співа.
 
За все вклоняюсь тобі, мамо,
Шаную всю твою любов.
Тебе люблю весь час так само:
Душею, серцем знов та й знов.
 
 
 
16.11.2013