МОЯ КОХАНА...

МОЯ КОХАНА...
* * *
 
 
Моя любов... Моя кохана,
я знов пишу тобі листа.
Ти ж то і є моя жадана,
причиста... Вийди до моста.
 
Туди, де ми колись зустрілись
та й покохалися вночі,
коли серця у грудях бились
і мрії були урочі.
 
О, мила... Що з тобою сталось?..
Хіба не чуєшь поклик мій.
Від мене ти немов сховалась...
О, я ж без тебе як не свій.
 
Приди, молю, моя кохана
на наш місток у той же час.
Любов... Вона завжди весняна,
ії чекаю повсякчас.
 
 
грудень 2021
 
Другий варіант за допомогою
Есенії. Щира подяка від мене.
 
* * *
 
 
Моя любов... Моя кохана,
я знов пишу тобі листа.
Бо ти - єдина і жадана,
Причиста... Вийди до моста.
 
Туди, де ми колись зустрілись
та й покохалися вночі,
Коли серця у грудях бились
були вже мрії при свічі.
 
О, мила... Що з тобою сталось?..
Хіба не чуєш поклик мій?!!
Від мене ти немов сховалась...
О, я ж без тебе сам не свій.
 
Прийди, молю, моя кохана,
на наш місток у той же час.
Любов... Вона завжди весняна,
Нехай живе вона для нас!
 
 
грудень 2021