Наші грифони (вул.Рейтарська, м.Київ)

Чуєш?
Так!
Чуєш?
Саме ти!
Йди під грифонами й озирайся,
Бо серед хаосу й самоти
Тебе обирають тіні.
 
Бачиш?
Так!
Бачиш?
Саме я
Розпилюю свої сни тут,
Аби було куди повертатись,
Грифони ковтають монети,
 
Я тут уже не сама, не чужа..
Повернусь!
Тільки б знати,
Де ти.