Останній день

Останній день
Останній день осінній догорає
Немов його і зовсім не було
Сховалось сонце десь за небокраем
І сутінки спустились на село.
 
Гуде по трубах вітер скаженілий,
Жбурляє листя змішане в грудки.
А вранці стріхи вкриє іній білий.
Над ним закружать смоляні круки.
 
Осінній день пішов без зволікання,
У спогади минулого пірнув.
Не вперше це було та не востаннє.
Ніхто на це уваги й не звернув...
 
1.12.2019.