СВІТЛО У ВІКНІ

СВІТЛО  У  ВІКНІ
Поки ще світло у вікні родиннім
Нас виглядає у нічній пітьмі
І ми потрібні, найдорожчі, рідним,
То ми щасливі у своїм житті.
Тож не скупімось на слова приємні,
На лагідність, сердечність і любов,
Хай щирі почуття будуть взаємні,
Життя одне, все не повторим знов.
Радіймо зустрічам, що так потрібні,
Ділімось цінним, що несем в душі,
Аби не бути черствими і бідними,
А багатіти на добро в житті.
Марія Верховець