Darkness(Demo version)

Аудиозапись

Творческое объединение AS World
 
Текст,идея,продюсер - Anton Sukharev
 
Исполнение - Ejas Tower
 
текст написан в 2012 г, песня спета в 2015 году.
 
I go to sleep... My plane is crashed.
My girl is stupid.Friend is cruel.
I  don't have force,i don't have any cash
Hey,mister! What are you doing?
 
 
When i  walk in darkness
I dream about you
I don't know what i will do tomorrow
Maybe,i'll die.
 
 
My classmates jump like apes in zoo
And i go to sleep in somber rain
I don't know what i want to do
And thoughts about you'll blow my brain.
 
 
When i walk in darkness
I dream about you
I don't know what i will do tomorrow
Maybe,i'll die.