Поцілунок Сонця

Поцілунок Сонця
Знов - сама на вулицю,
споглядати Сонце...
Золотий лист бачу,
у малесенькій долонці!
 
Щастя ми шукаємо, де його немає;
Хто його побачив раз, увесь час відчуває!
 
Мов те листя жовте,
Серцем маємо тремтіти...
Щастя у собі лише дозволено носити;
 
Щастя не побачиш крізь зачинене віконце.
Листопад - останній поцілунок Сонця!
 
(с)13 - 15 листопада 2021 року,
(с)Усі права захищено