Дочери....

Дочери....
Донечко мила ,
Мов квітонька ніжна,
Виросла ти у моєму садку.
Тай не помітила я,
Як у люди ти вийшла
Тай опинилась на жорсткім шляху.
 
Матінку Божью
Я часто благаю
Вести тебе у нелегким житті,
Тож і любов моя хай помогає
Бути щасливой тобі !
 
 
×××××× Русский текст ××××××
 
Доченька моя,
Ты как нежный цветочек
Росла в саду у меня,
И не заметила я,
Как в люди ты вышла -
Началась жизни дорога твоя!
 
Матерь Божью
Я умоляю не оставлять тебя
На дороге судьбы.
Так пусть и любовь моя
Тебе помогает
Счастье своё обрести!