Недоневимовність

У мене до Вас —
Недоневимовність,
Невловима невипадковість,
Незліченна точність
Дефініцій у недозверненнях.
 
Колись Ви таки знайдете мені в юрбі —
Я в масці з метафор.
Вічне повернення до попередніх втілень,
Крізь довгі роки сповідей та індоктринації,
І тільки одна свобода —
Молитись не по-Вашому,
А по-іншому,
У темному, дикому танці
Здійматись до неба,
Пломеніючи цитатами,
І цикутою Вашого гумору
Труїтися.
 
Єдина нагода справити враження,
Формально живою лишитися —
Це оминати хрести.
Душа, що начитана та нехрещена —
Певною мірою нездоланна.
 
Така здолає усі мости.