тридцять

людям буває тридцять
людям буває зовсім
дуже важлива відстань
щоб відчувати осінь
голосно і ліворуч
березня
неба
лона
доки усе холоне
поруч
я перейду по розі
близько якогось ранку
де квітники не просять
манну
 
ти як усе остання
відчай і хризантеми
жовте
осіннє
стайне
небо
 
варто чи то не варто
всіх хризантем купити
всіх
як останню осінь
 
мати в кишені тридцять
досить?..