Прищепка

Прищепка
Вільна, тому і є почуття -
Падолист
Цукрова наліпка на небі
Стане невидимою
Я відчуваю як верх і низ
Іграшка для дитини
Нитка.
 
Бери пальцями
Натягуй рви
І будь героєм, герої
Рахують невдачі
До трьох бо три
Створили не менш ніж
Двоє.
 
Вільна - у гніздах
Міста й зі сто
Видів тварин з ковчега
Осінь доносить своє
Змістовно
Рухом пласких прищепок.