Танець у пітьмі

Стань таким, яким бажаю тебе бачити -
І танцюй, себе не стримуючи.
Нам потрібні конфіденційні побачення,
Де твої очі під окулярами стикаються з моїми римами.
 
 
Стань стихією, але керованою,
Завжди знаючи, коли зупинитися,
Потім, читаючи формуляри заповнені,
В анкеті вкажи пункт, що примусив змінитися.
 
 
Ми зустрілися в пункті обміну талантами,
Я несла на обмін слово жовтогаряче,
А ти - вміння лавірувати між маяками та секстантами.
Ніщо не обміняємо, на цьому "ринку" тим паче.
 
Ми спричинили перевиробництво радості,
Кризу нової щирості та ще якісь пертурбації,
Але в твоїх очах честолюбні прагнення
Проходять благословення холодної ночі вібрації.