Пісня осені

Метеликом барвистим
Десь полетіло літо,
Верес блакитним цвітом
Підморгує між листям.
 
Ромашок пелюсками,
Немов крилом біленьким
Махнуло на прощання
Нам літечко тепленьке.
 
Відчули прохолоду
Вранці й пору вечірню.
Це ж бо красуня-осінь
Співає свою пісню.
 
2020 р.