Загубило дівча спокій

Пливуть-пливуть качаточка
Лісовим озерцем,
При березі є кладочка,
Хтось іде з відерцем
Та ще й пісеньку співає
Про милого очі,
Чисту воду набирає,
Вже й вертатись хоче.
 
Але та краса чарівна
Весняного лісу
Юне серце полонила,
Затрималось трішки
Дівчаткро зеленооке
На кладці з відерцем,
Загубило воно спокій
Тут біля озерця.
 
2020 р.