Будь ласка бийся...

                                / "В душі пуста" - пусті лише слова,
                                   Слова,що манять на криваву бійню,
                                   І йде на смерть приречене сумління,
                                            І я вже там,та страху вже нема... /


Будь ласка бийся. Бийся, добивайся.
Отруту ми разОм будем ковтать.
Та ти без стрАху, милий, на шмаття розривайся.
Тебе будУ до вічності ночами я латать.

"Душа пуста" - говорить Пустота.
Вона візьме у владу мої дії.
Та мозок мій захопить Самота.
Майбутні поцілунки лиш болючі мрії.

"Душа пуста" - брешуть мої уста.
Бо краще будь пустою, ніж страждати.
Неначе хрестоносець під знаменем хреста,
Ти здатен за брехню мою життя віддати.

"Але ж душа пуста.."- не стихне Німота.
Вона оту мене очаклувала.
Відчутною тепер є перемоги гіркота,
Бо інша Я на полі битви впала.

Та інша не любить тебе казала,
Але кохання наше буде пламеніти.
Для мене гідним Ти суперником була.
ПосАджу на твоїй могилі квіти,
Бо навіть Ти коханою була...