Син

Дев'ять місяців тебе я під серцем носила
Так тривожно весь час було на душі
Але знала напевно, що ти моя сила,
Ці строки зізнання, пишу сину ,тобі.
Ти на світ цей з'явився четвертого серпня.
О четвертій годині,  ранок вже наставав.
Як же довго проходили ці дні нестерпні
Щоб про тебе мій хлопчик, весь світ пізнав.
Твої перші кричущі тихесенькі звуки.
І сопіння легеньке під вушком у мене.
Тепер бачу заради чого були муки
Хай життя же твоє буде благословенне.
Вже багато віршів є про сина на світі,
Але не розуміла я їх. дотепер
Хай для тебе на небі завжди зірка світить.
Ти частина життя мого відтепер.
Я вдивляюсь в.твої зеленії очі,
Намагаюсь розгледіти кожну клітину,
І нехай будуть ці недоспані ночі,
Я люблю тебе чуєш, мій янголе, сину.
Ти надія моя, інший шанс на життя.
Я як наче, вже вдруге , на світ цей зявляюсь
Хай же Бог береже вас , моє сповиття
Я як можу сьогодні перед ним каюсь.
Ось дивлюсь як ви двоє спите і вже більше
У цьому житті не прошу стовідсотково .
Я буду жити, писати вірші.
Спасибі Всевишній за сина і доню.
І все неважливо, що там за спиною
Залишиться тільки лиш слід в голові .
Я зовсім змінилась,  я стала простою
І що люди кажуть, байдуже мені.
Яке ж це щастя, люди повірте !
Коли розумієш,  шо ти не одна
Кохайте, народжуйте, живіть і мрійте.
Не відкладайте ,на потім, бо грошей нема.
Якби повернути життя у минуле
Я ось щоб хотіла сказати всім нам,
Аборт не робіть,  щоб там не було
Підіть покдадіть свічку у храм.
Синочку,  мій любий, спасибі тобі
Що вибрав мене твоєю мамою бути .
Я в першу чергу обіцяю собі,
Ти будеш щасливим, все зможеш  збагнути .
Ти наш захисник, наш із татом бажаний
Молящий , якого так довго чекали
Такий ти красивий і все ж довгожданий
Хороші часи, вірю, для нас настали.
Затихла вже  буря, спокійно на серці
Покинули душу тривога і рев
Для нас уже всюди відкрились дверці,
Мій син, мій солдат,  ти  король мій, мій лев.
Я закінчую строки, та ось наше життя -
Починає нову сторінку писати
І тут дуже істина люди проста
Потрібно всіх у житті пробачити .
Сім'я у житті - це найголовніше .
Донечко,  сину вас безмежно люблю.
І Неважливо, що там буде пізніше,
Дякую Боже тобі за сім'ю.