iki ir sudie

iki ir sudie
lyg pasakoj tai prasidėjo
padėjai nuo meilės kančių
ir saulė man vėl sušvytėjo
jis myli — be abėjonių
 
paėmei į savo glėbį
prispaudei tu prie sienos man
palikau tau aš savo širdį
staiga pasakei tu man “gan”
 
tavo meilė užtroško iš karto
o aš mus juk bandžiau išgelbėt
suguldžiau aš ją ant savo rankų
tu tęsei gi tik šalta žiūrėt
 
man taip bloga aš verkiau iš skausmo
tu žiūri į mane be jausmų
tu sakei mintyse tavo nieko
tu dabar dar vienas iš klaidų
 
atsakyk man, sulaužyta širdie
kam reikėjo pažadai tie visi
ir kodėl aš sakiau šalta “sudie”
o jis man atsako “iki”
 
Budraitis D.
rugpjūtis 2021