Скоро осень за окнами август /Инна Гофф/

Серпень - блазень.., За вікнами осінь
Від дощу всі дерева сумні ...
вперше, знаю - тобі до вподоби,
так колись ти, кохана, мені...
Як колись ти, кохана, мені...
 
Туга тисне, доволі сліз, Боже,
Не сумуй, я з тобою, мій друг...
Хіба в серпні, не збутися може,
Що дарує нам щастя навкруг.
Квітом щирим, весняний, мрій луг...
 
За віконцем палають оази
Горобини, дощі без кінця...
Я не вірю що й гірші образи
Забувати не вміють серця!
Забувати не вміють серця!
 
Недаремно цілунки, мій Боже,
Квітнуть рідше, зникають під час...
В серпні збутися може й не може,
Що весною збувається враз!
Що весною збувається враз!