Renata Muha (RU-EN)

Прохожие сутулятся,
И капли на окне.
А я иду по улице,
А дождь идёт по мне.
 
People's backs, crooked, lame,
And drops of rain on windows.
I keep walking under rain,
Rain falls on me so swiftly.
 
 
© Renata Muha
 
© Maryna Tchianova