Янголи

Янголи
Кружляють дорогами Півночі,
Їхні уста, такі світлі,
Читають молитви.
 
Місто дрейфує під снігом
Легко, непомітно,
Недбало,
 
І під капюшоном сніжинок
Світло перетворюється на святість.
 
(c) Maryna Tchianova
 
About some works of Dutch artists