Поле волошкове

Поле волошкове
Поле волошкове,
Квіти, мої діти,
Сестри мої рідні,
Зорями зігріті,
Розкажіть, розрадьте,
Виведіть з туману,
Та не дайте долі
Втрапити в оману.
Підкажіть, благаю,
Де, на цьому світі,
Щастя я спідкаю?..
Вітер, буре-вітер,
Силою не лайся,
Підкажи дорогу,
Бачиш, ледь, тримаюсь...
"Падай
в ноги
Богу..."