Розлука (укр.)

Розлука (укр.)
На украинском языке
Жовтневі зорі падають згори.
Під ними ми - закохані, похмурі…
Для нас з тобою літньої пори
Близька розлука - як предвістя бурі!
 
Не бачитиму я її очей,
Що часто будуть сльози проливати…
Не знатиме вона отих ночей,
В які я чутиму грози гармати…
 
Але пройде гроза, і сонце знов
Засяє в день отой і в ту годину,
Коли я, вдячний Богу за любов,
Тебе, закохану, трояндами зустріну!
 
1993 р.