Моїй мамі

Віриш, мила, рідненька матусю,
Милий янгол, дарунок небес,
Я Всевишньому завжди молюся,
Щоб беріг він найкраще з чудес!
 
За ті ночі, що ти не доспала,
Мій дитячий боронячи сон,
І за все те, чому ти навчала,
Знань відкривши широкий кордон.
 
За любов твою ніжну і щиру,
Що життя все у душу лила,
За твою материнську довіру,
Що незмінно у серці була.
 
За незламну, як мур, сильну волю,
Що міцніше з роками стає,
За терпимість до всякого болю,
Що твій настрій часами псує.
 
За усі твої, мамо, чесноти
Та безмірну твою доброту
Хай Господь тобі сипить щедроти,
Щоб забути всіх бід гіркоту!