Люблю Черкаси

Прокинутись зранку
Із вдячністю Богу
Крутити педалі
Відкинуть тривогу
 
Пустельні дороги
Комфорт у поїздки
Долини пахучих троянд
Люблю своє місто
 
Тут пагорби маків
Каштанів тунелі
Дніпро тут широкий
І чайки крикливі)))
 
В світанку родзинка
Спортсмени й гуляють кумедні тваринки
Ще тиша в Сосновому парку
Лиш птахи співають кохання сонати
 
Дніпро з прохолодой, хоч теплі обійми
Зустріне і зранку сон з тебе змиє
На хвильках полежу
І з поглядом в небо
Люблю вас Черкаси
Чого іще треба?