Поздравление

• Тернистий шлях гріха…
• А що ще є солодшим ?
• Мозільний труд, чи праця?
• Ха….
• Хоть скільки тут пройшло життя,
• Але ти не була паяцем.
• Ти вчилася життю в життя.
• Бувала жОрсткою наука.
• Та все ж биття будує шлях буття.
• Про тебе сказано - наука не до бука…
• І ти навчилась, всьому і всього.
• Чому тепер на цілий світ ти злишся?
• Бо ще ти не знайшла того,
• Хто заспокоїть і не лише?
• Чекати-ждати не для вас.
• Ти всім бикам поскручувала роги!
• Бо всі ж однакові завжди в анфас,
• А головне в дорозі… це здорові ноги…
• Живи не завтра, вчора вже нема!
• Сьогодні тільки сонце світить.
• Життя це повість, автор - ти сама.
• Ти вибираєш – терен або квіти…
• І як завжди, шануй своїх батьків.
• Можливо ти за них мудріша,
• Але пройдЕ ще трішечки років
• І знов старе вам видасться новішим.
• Не буду більш зудіти наче мух…
• Ти все сама прекрасно розумієш.
• Живи, як хочеться, роби так …. вввввввжух
• І в дамки-королі поспієш…….
• 15.06.2021ррррр.