Літо настає

Літо настає
Амбівалентно літо настає.
Гедоністично доторки полоха.
Пропахла паляницями Солоха
Свою любов в вечері подає.
 
Не буде вишень і черешень теж,
А будуть люди - обміняй на гроші.
Вони ж бо кращі, але ти хороший,
Повернешся, вечеряти прийдеш.
 
***
-На краще все! І тепла бірюза,
Була єдиним не співзвучним оком,
Істотам тим, що в очі всьому "за",
А поза очі всьому - " анітрохи" !