arhyme

silver lines, neverlands
neverending story ends
with a click – it’s a fit
with an ocean at your feet
 
with a life unborn, uncertain
looking glass behind the curtain
crescent, willow, floating web
lonely pillow by your bed
 
не найдется в небе отсвет
ничего не остается
новой жизни от тебя
только ангелы трубят
 
где-то рядом, где-то мимо
мимо иерусалима
тише, сердце, проходи
не бывает так в груди
 
silver lining, dear loveling
вира-майна, видит – майнит
этот маятник устал
zero sum, Ω, null