БАРВИ КОХАННЯ

БАРВИ    КОХАННЯ
В кохання тисяча відтінків,
А барви - розмаїття мрій.
Весільний спів лунає дзвінко
Моєю будеш, а я -твій.
 
Життя прозоро-барвінкове
Велить чарівність нам знайти,
Тумани випрані рікою
І мандри кличуть у світи.
 
Блукаю в тиші загадковій,
А навкруги краса гуля.
На щастя вішаю підкову,
Під співи вітру-скрипаля.
 
В Світанку безліч поцілунків,
Криниця родом звідтіля.
Відлуння слів щебече лунко
"Моя навіки , ти моя"!