Суничка

Там на галявині біля криниці
Колись із тобою збирали суниці,
З трави визирали їх личка червоні,
Вони потрапляли у наші долоні.
 
Так пригощало суницями літо
І ми забували про все на світі.
Хвиля кохання тоді нас накрила,
Раділи, сміялись безмежно щасливі.
 
Смачні були ягоди. немов чар-зілля,
А згодом гучне відгуляли весілля.
Минуло з тих пір не одне літо й осінь,
Мене називаєш суничкою й досі.
 
2015 р.