"ОНОТОЛЫР ДИМЭ" (Пар күгәрчен). Хания Фархи

"ОНОТОЛЫР ДИМЭ" (Пар күгәрчен). Хания Фархи

Аудиозапись

"ОНОТОЛЫР ДИМЭ"
 
исендэме, сина истэлеккэ
булэк иткэн идем кулъяулык.
пар кугэрчен чигеп тошерсэм дэ,
без барыбер бергэ булмадык.
 
онытылыр димэ, онытырмын димэ,
йорэгемнэн яздырам димэ.
 
пар кугэрчен уйный зэнгэр куктэ
очкан кебек минем кулымнан.
ометемне озмии котэм сине,
эзлим хаман кошлар юлыннан.
 
пар кугэрчен чигеп тошерсэм дэ,
без барыбер бергэ булмадык.
монлы кузлэремне басар очен,
чиктем эле тагын кулъяулык.