Крізь час

Сонячним промінчиком
Кружляє жінка -
Струнка, мов верба,
Легка, як павутиння.
 
Координація рухів
Невпинно-досконала,
 
І зал вибухає
Оваціями.
 
Її обличчя,
Граційні рухи,
 
Пречудова оригінальність -
 
Ознаки весни,
Символи оновлення.
 
 
*Присв. українській тренерці, фахівчині з хореографії, випускниці філологічного факультету ОНУ ім.І.І.Мечникова Людмилі Будигай