БУЗОК ЦВІТЕ

БУЗОК ЦВІТЕ
Бузок цвіте усі свята травневі.
До божевілля погляди довів.
І сонце посміхається на небі
Під невгамовні співи солов'їв.
 
Навколо світ – яскравий і чудовий:
Квітучий сад, де тисячі намист!
І серед них горить вогонь бузковий,
Де кожне гроно – наче аметист.
16.05.16
Донецьк