Лист до привида

Я написала листа привиду,
Який скидався на архангела,
І замість крил мав
Довге мереживо коду.
 
Отримала у відповідь
Не навчальну програму
І не мапу метро,
 
А пульс метрополії,
Якої торкається колонізоване місто.
 
Ми вантажили змісти
В суцільній темряві.
 
Деякі з них були крихкими,
А також були легкозаймисті,
 
І вони поринули
У подорож блакитним океаном,
 
З якого колись вийшло людство.
 
У три години
Ми вмонтували мільярди років,
 
Щоб лише підтвердити
 
Своє існування.