ПОЦІЛОВАНІ БОГОМ ТВОРЦІ

ПОЦІЛОВАНІ БОГОМ ТВОРЦІ

Аудиозапись

Похмура Весна-пандемічна обрізала крила,
Усім небайдужим творцям… і наклала табу: –
Не можна літати у просторі… двері відкрила –
Недуга страшна, що загублює душу любу…
 
Але поціловані Богом літають усюди…
Вони намагаються словом торкнутись душі…
Вони нездоланні недугою… Вічності люди,
Літають в думках на Пегасах і пишуть вірші…
2020